Якщо ви подивитесь на шоколадне молоко, яке ви купили в продуктових магазинах і супермаркетах, ви можете помітити, що відбувається осадження какао, ваше какао та молоко розділилися. Він має дефект стабільності! Багато людей недооцінюють ефект дефекту стабільності. Осадження какао зменшує ваші відчуття від какао. Ваш смак шоколадного молока не буде оптимальним. Дефект його стабільності призводить до зернистої текстури. Колір стає блідим і непривабливим.
Шоколадне молоко є найважчим для стабілізації ароматизованим молоком. Багато спроб, і більшість невдач. Ось чому ви досі бачите інструкцію «Збовтати перед вживанням» на багатьох упаковках шоколадного молока.
Замість того, щоб вирішити проблему стабільності, багато виробників вирішують приховати проблему стабільності всередині упаковки, щоб споживачі не знали про неї. Вони намагаються навчити людей збовтувати продукти перед споживанням і створити у споживачів враження, що відкладення какао є нормальним.
Ми ж запевняємо, що дефект стабільності шоколадного молока є просто дефектом продукту, з яким не можна миритися.