Інноваційні ідеї.
Індивідуальний підхід!

публікації

Використання озону в молочній промисловості

В даний час, для бактерицидної обробки продукції в молочній промисловості використовують переважно традиційні методи теплової обробки, такі процеси як стерилізація та пастеризація. Недоліком цих методів є суттєве споживання енергетичних ресурсів, що веде до великих економічних витрат підприємств.

Історія та види морозива

Морозиво - це десерт, отриманий шляхом збивання і заморожування маси молока, фруктів, ягід та інших інгредієнтів. На сьогоднішній день асортимент морозива включає різноманітну кількість його видів.

Йогурт: користь для здоров'я доведена вченими

10 корисних властивостей йогурту для чоловіків, жінок та дітей

Подорож сиру до Америки

Пілігрими, що подорожували до Нового світу брали сир до своїх запасів харчування в цю небезпечну мандрівку. З часом виробництво сиру поширилося на американському континенті

Заквасочні культури для молочної промисловості

Закваска – спеціально відібрані непатогенні, нетоксигенні мікроорганізми та (або) асоціації мікроорганізмів (переважно молочної кислоти)

Використання молочної сироватки в харчовій промисловості

Головним компонентом у складі молочної сироватки вважається лактоза, склад якої дорівнює більше 70%. Сироваткові білки можуть бути додатковим джерелом аргініну, гістидину, метіоніну, лізину, треоніну, триптофану та лейцину.

Вірменський мацун

Знаменитий кисломолочний напій, суміш коров'ячого, овечого, козячого або буйволиного молока з кислим молоком, рідня європейському йогурту.

Стабілізатори та емульгатори для морозива

Але що таке стабілізатори для морозива? Стабілізатори – це інгредієнти, що підвищують в'язкість. Чим в'язкіша рідина, тим вона «густіша»

Продаж «рідкого золота» збільшує прибуток молочних ферм

Продаж молозива відкриває для виробників молочної продукції можливість отримати диверсифікований потік доходів, особливо в часи низьких цін на молоко.

Датские голубые сыры

Голубые сыры производятся в Дании уже несколько сотен лет. Датские сыры с голубой плесенью производится из коровьего молока, существуют также варианты, изготовленные из овечьего молока.

Полезен ли сыр фета?

Сыр Фета — это мягкий сыр белого цвета, который обычно изготавливают из овечьего и козьего молока. Один из старейших сыров в мире, известный своим насыщенным ароматом и слегка кисловатым вкусом.

Традиційні молочні напої народів Північного Кавказу

Використання напоїв на основі молока різних видів тварин шляхом зброджування їх природними заквасками сягає в сиву давнину

Безкоштовний сир в автоматі?

Чиказька компанія Freeosk знайшла спосіб перетворити безкоштовні зразки на джерело цінної маркетингової інформації.

Бактеріальні закваски для виробництва кисломолочного сиру

Обов'язковим елементом технології виробництва кисломолочного сиру є внесення закваски і сквашування молока з утворенням щільного згустку заданої кислотності

Чому грецький йогурт зараз популярніший, ніж звичайний?

Останнім часом, небагато молочних продуктів можуть похвалитися таким зростанням популярності, як грецький йогурт.

Використання штучного інтелекту в розробці молочних продуктів

За даними Climax, розробка продуктів на основі штучного інтелекту значно скорочує час, необхідний для створення рослинних рецептів сиру.

Відкрийте для себе нові поєднання вина і сиру

Існує багато різних сортів сиру та майже стільки ж сортів вина. Можливо, тому вино та сир добре поєднуються один з одним. Але який сир із яким вином?

Картопляне молоко - нова екологічно чиста молочна альтернатива?

Шведський бренд DUG створив нове рослинне молоко з картоплі, яке бореться за звання низьковуглецевого продукту

Антиоксиданти в коров'ячому молоці можуть уповільнити старіння мозку

Дослідники виявили, що люди похилого віку, які випивають 3 чашки молока на день, мають більш високий рівень антиоксиданту, який допомагає детоксикації мозку.

У яких європейських країнах їдять найбільше морозива?

Вже декілька років Європа знемагає від рекордної літньої спеки, а виробництво та споживання морозива на континенті щороку демонструє зростання.

Стабілізаційні добавки у йогурті

За потреби йогурт можна зробити більш густоподібним або желеподібним за допомогою стабілізуючих добавок

Інноваційні тенденції у молочному виробництві для малих та середніх ферм

Існує безліч нових тенденцій, які дозволяють нам краще зрозуміти, яким має бути наш наступний крок, щоб надавати клієнтам саме те, що їм потрібне

Як молочні продукти впливають на ваше здоров`я та красу

Суперечки про те, корисні чи шкідливі молочні продукти, схоже, ніколи не закінчаться. Тому не дивно, що навколо цієї теми існує безліч різних повір'їв.

Применение эмульгаторов и стабилизационных систем в молочных продуктах высокой реологии

Роль низкомолекулярных эмульгаторов (моно- и диглицеридов) и немолочных стабилизаторов (альгинатов, каррагинана, камеди и желатина) в образовании и стабилизации жидкого молока (в частности функционализированного молока, содержащего омега-3), йогуртов и мороженого

Применение и функции стабилизаторов в мороженом

Стабилизаторы являются одним из таких ингредиентов, которые, несмотря на их низкое содержание в рецептуре, придают готовому продукту специфические и важные функции.

Влияние применения стабилизаторов на гелеобразование и синергизм в йогурте

Здоровый пищевой имидж йогурта обусловлен пробиотическим эффектом йогуртовых бактерий
стакан шоколадного молока

Текстурирование молочных напитков

Правильная текстура может обеспечить сенсорные преимущества, которые отличают молочный напиток от его конкурентов

Чому стабілізаційні системи важливі?

Харчові продукти складаються з багатьох видів інгредієнтів, які часто мають суперечливі характеристики та функції. Ці суперечливі інгредієнти реагують один на одного, що призводить до нестабільності продукту та неоптимальної продуктивності продукту.
стакан шоколадного молока

Ідеальне шоколадне молоко

Шоколадне молоко, мабуть, є одним із найпопулярніших напоїв у всьому світі!
Його легко приготувати, воно містить багато основних поживних інгредієнтів, а також має гарний і освіжаючий смак. Однак для приготування ідеального шоколадного молока потрібні певні знання та наука.

Поступіться місцем магнію в рецептурах продуктів

Сьогоднішня увага до цілісних продуктів та натуральних джерел їжі може призвести до створення рецептур продуктів, що містять продукти, природно багаті на магній
йогурт з чорницею

Загущувачі в йогурті корисні для здоров'я

Загущувачі можуть ефективно покращити якість та продуктивність харчових продуктів
Ксантанова камедь

Які експлуатаційні характеристики ксантанової камеді?

Ксантанова камедь, в даний час, є найбільш ефективним біологічним клеєм, що поєднує в собі загущення, суспендування, емульгування та стабільність.
рожеве морозиво

Продукти з желатином не є вегетаріанськими

Харчовий желатин має фізичні та хімічні властивості сильного водопоглинання та високої в'язкості. Крім того, це свого роду знежирений продукт із високим вмістом білка і не містить холестерину.
діаграма споживання молока

Основні тенденції молочної галузі, на які слід звернути увагу у 2023 році

Від економіки молочного скотарства до дилеми маркування альтернатив коровячому молоку, ось шість тенденцій, на які виробники молочних продуктів повинні зважати прямо зараз
пенсіонери готують на кухні

П'ять речей, які слід враховувати при розробці харчових продуктів для літніх людей

У Стабман ми виявили, що є п'ять важливих моментів, які слід враховувати при розробці харчових продуктів для людей похилого віку.
молочна продукція

Чому молочні продукти з поживної точки зору є найкращим джерелом білка?

Молочний білок містить усі дев'ять незамінних для організму амінокислот і тому є «повноцінним» білком. Молочний білок також добре засвоюється, завдяки чому наш організм ефективно його використовує.
родина на пляжі

Протеїн та сучасні глобальні харчові тенденції

Щоб мати можливість задовольнити та перевершити потреби наших клієнтів зараз і в майбутньому, варто звернути увагу на глобальні харчові тенденції, які щодня формують зміни у поведінці.
дівчина за сніданком

Можливості зростання ринку здорових перекусів

Споживачі ніколи не були настільки уважними до свого здоров'я, як сьогодні. За даними SIAL Insights, 2022, за останні два роки 67% світових споживачів змінили свою поведінку в бік більш здорового харчування.
дівчина вибирає овочі на базарі

Тенденція чистої етикетки не нова, але що вона насправді означає для споживачів?

Сьогодні чиста етикетка означає набагато більше, ніж короткий перелік харчових інгредієнтів; це стосується не лише здоров'я, але й прозорості.
протеїновий коктель

Варіанти стабілізаторів для молочних рецептур

Стабілізуючі інгредієнти запобігають відходам продукту, перешкоджаючи передчасному викиданню продукту через небажаний зовнішній вигляд або відчуття в роті.
твердий сир

Найпопулярніші сири в світі

Які найпопулярніші сири в світі? Здійсніть світовий сирний тур по країнах і дізнайтеся про найпопулярніший сир у кожній країні.
слово діабет

Останні дослідження показують, що молочні продукти можуть допомогти знизити ризик діабету 2 типу

Епідеміологічні дослідження, показали, що існує зворотна кореляція між ризиком діабету 2 типу (T2D) і загальним споживанням молочних продуктів
рука і віруси

Харчування та загальне самопочуття впливають на імунну систему в будь-якому віці

Молочні продукти є чудовим елементом збалансованої повсякденної дієти для всіх вікових груп, оскільки вони багаті природними поживними речовинами та є джерелом високоякісного білка.

Контакти:

+380 (50) 037 41 37
+380 (96) 049 33 14
+380 (67) 149 93 45
stabman.ingridients@ukr.net
ТОВ "СТАБМАН"
Україна, 61058, м. Харків, вул. Культури, будинок 16 а
Хочете дізнатись більше?
Залиште свій номер телефону і ми вам зателефонуємо!
Або зателефонуйте нам зараз:
+380509880784
Made on
Tilda