Перекуси більше не вважаються випадковим моментом поблажливості, де лише мало уваги приділяється споживанню їжі. Натомість люди дуже цікавляться інгредієнтами та оцінкою корисності продуктів, до яких вони звертаються.
Більше половини світових споживачів стверджують, що високий вміст білка робить перекус здоровим. (
FMCG Gurus, Protein Report, 2021).
Оскільки споживачі добре обізнані про переваги протеїну, популярність готових протеїнових напоїв і протеїнових батончиків зростає. Вони вважаються поживними, підвищують працездатність і сприяють здоровішому способу життя.
Продукти, збагачені білками, розширилися до нових категорій закусок і делікатесів, таких як морозиво, випічка та десерти.
Протеїн допомагає споживачам знайти найкраще між задоволенням і корисними властивостями, тому дає зелене світло для задоволення. Делікатесним білковим продуктам вдалось збалансувати задоволення та здорові конотації: приємні смаки + білок + менше калорій.