СТАБМАН

П'ять речей, які слід враховувати при розробці харчових продуктів для літніх людей

Є п'ять важливих моментів, які слід враховувати при розробці харчових продуктів для людей похилого віку.

1. Ринок здорового старіння зростає

У глобальному масштабі, за оцінками, до 2050 року буде два мільярди людей старше 60 років. Оскільки чисельність наших найстарших поколінь зростає, вони живуть довше й активніше. Вони збільшують попит на здоровіші продукти, які містять більше білка та вітамінів, а також на функціональну їжу, призначену для задоволення їхніх конкретних потреб. У результаті багато хто шукає нові, інноваційні продукти, які задовольняють природні харчові потреби старіючого організму.

2. Для людей похилого віку також важливий смак

Старіючому організму потрібно більше білка, а також певних вітамінів і мінералів через недостатнє використання організмом поживних речовин і загальне зниження споживання їжі. Часто знижується апетит, можливо, через хворобу або зниження сенсорних здібностей. Це означає, що розробка смачнішої їжі для людей похилого віку має вирішальне значення для того, щоб допомогти їм дотримуватися здорового харчування.

Створюючи новий рецепт, пам'ятайте про важливість пошуку способів забезпечити споживання як білка, так і енергії.

3. Значення білка

Щоб підтримувати благополуччя людей похилого віку, білок потрібен для росту та підтримки м'язової маси. Бостонське дослідження харчового статусу – це дослідження харчування людей похилого віку. Воно стверджує, що 50% людей похилого віку споживають менше рекомендованої добової норми білка. Це призводить до втрати м'язової сили та функціональності.

Молочний білок є високоякісним джерелом, що містить усі необхідні для організму людини амінокислоти.

4. Підтримка здорових кісток

З віком ми починаємо втрачати кісткову масу та щільність. Споживання мінералів є важливою частиною підтримки здоров'я кісток, а кальцій є найважливішим будівельним матеріалом кісткової тканини. Фосфор також допомагає підтримувати нормальні кістки. Молоко є хорошим джерелом як кальцію, так і фосфору.

5. Не забувайте і про мозок

З віком потреба в поживних речовинах не зменшується. Насправді він може навіть збільшитися. Однак було виявлено, що засвоєння деяких поживних речовин, таких як вітамін В12, з роками зменшується. Мозок старіє з часом, і наукові дослідження показують, що харчування відіграє важливу роль у підтримці здорової роботи мозку. Дослідження також показують, що MFGM у молочному жирі може відігравати допоміжну роль у здоров'ї мозку, особливо фосфоліпідів, які він містить.

Контакти:

+380 (50) 037 41 37
+380 (96) 049 33 14
+380 (67) 149 93 45
stabman.ingridients@ukr.net
ТОВ "СТАБМАН"
Україна, 61058, м. Харків, вул. Культури, будинок 16 а
Хочете дізнатись більше?
Залиште свій номер телефону і ми вам зателефонуємо!
Або зателефонуйте нам зараз:
+380509880784
Made on
Tilda