СТАБМАН

Відкрийте для себе нові поєднання вина і сиру

У житті ви можете бути впевненими у двох речах. Існує багато різних сортів сиру та майже стільки ж сортів вина. Можливо, тому вино та сир добре поєднуються один з одним. Але який сир із яким вином? Якщо ви не впевнені у поєднанні вина та сиру, ознайомтеся з нашим списком та дізнайтеся, чому вони добре поєднуються один з одним.

Тож які поєднання сиру та вина найкращі?

Злегка витримана Гауда + Совіньйон Блан: солодкий і горіховий смак Гауди пом'якшує гостру кислотність Совіньйон Блан.

Фета + Рислінг: солоний смак Фети врівноважує солодкість Рислінгу.

Камамбер + Рислінг: смак сухого Рислінгу ідеально поєднується з вершковим камамбером.

Брі + Піно Нуар: чудовий маслянистий смак Брі підкреслює легкий фруктовий смак Піно Нуар.

Пармезан + Шардоне: пікантний та солодкий смак пармезану добре поєднується зі свіжим та фруктовим Шардоне.

Блакитний сир + Шардоне: багатство сміливого та дубового Шардоне доповнюється не менш насиченим вершковим блакитним сиром.

Гострий Чеддер + Каберне Совіньйон: гострий Чеддер і Каберне Совіньйон створюють глибокі та складні смаки, які якнайкраще поєднуються один з одним.

Витриманий швейцарський сир + Мерло: горіхові ноти швейцарського сиру чудова пара для сміливих фруктових смаків Мерло.


Контакти:

+380 (50) 037 41 37
+380 (96) 049 33 14
+380 (67) 149 93 45
stabman.ingridients@ukr.net
ТОВ "СТАБМАН"
Україна, 61058, м. Харків, вул. Культури, будинок 16 а
Хочете дізнатись більше?
Залиште свій номер телефону і ми вам зателефонуємо!
Або зателефонуйте нам зараз:
+380509880784
Made on
Tilda